Vés al contingut

El Racó Culinari

Hem creat un nou espai dedicat als aficionats a cuinar i als de la cuina i bon menjar.

Es tracta de que compartim les nostres experiències gastronòmiques i culinàries en els diferents apartats a través dels fòrums per cada entrada. De moment només tenim poques receptes, però us animeu a que participeu i envieu les vostres experiences culinaries i/o gastronòmiques.

 

Receptes de cuina per jubilats i no tant....

    1. Com fer unes bones i cremoses croquetes. Jaume Coll

      Croquetes
      Croquetes de pernil
    2. Com fer uns Spaguetti amb cloisses , recepte per infundir un bon gust a la pasta. Jordi Juncà

    3. Spaguetti
    4. Con fer un Cap i Pota amb cigrons per llepar-se els dits. Jaume Coll

    5. Cap i pota
    6. Com fer un fumet de peix carregat de sabor i gust. Jaume Coll

Cuina, fumet
El peix i les verdures a la plata de forn
  1. Com fer BUNYOLS DE BACALLÀ

Peus de porc de sempre

Peus de porc
Pues de porc, recepte del Dr. Ramón Planas

La recepta del Dr. Planas esta en els comentaris al final d’aquesta plana

Ales de pollastre per mandrosos de la cuina

Aletes al forn
Preparació de les aletes de pollasstre

Patates xips al microones: en pocs minuts i sense oli.

Recepte de publicada a la web de RAC 1. Pulsa aquí per anar-hi

6 comentaris a ;ldquo;Racó Culinari;rdquo;

  1. Avatar

    Peus de porc
    Ben nets, escaldats i bullir 1 hora.
    Una mica de sal, pebre negre i canyella. Enferinar i fregir en poc foc fins que estiguin daurats.
    Posar-l’hos en una cassola, mentres que a la paella amb el suc que ha quedat hi sofregim 1 seba i 1 tomàquet i ho tirem damunt els peus.
    Fer una picada amb atmetlles, alls i pa i, junt amb 1 copa de conyac afegir-ho a la cassola.
    Afegir aigua i al xup-xup fins que estiguin tous.
    15 minuts abans de servir afegir-hi unes prunes prèviament escaldades.
    Bon profit!!!

    Peus de porc

    1. Jaume Coll-Canti

      Moltes gràcies Ramón, dues preguntes

      Amb una hora estan tous els peus de porc?, perquè jo necessito 45 minuts a l’olla de presió perquè qyedin molt tous.

      Una altre cosa al fregir el peus, “exploten” s’ha d’anar amb cura. Jo poso una tapa per protegir-me dels esquitxos. es que a mi m’agraden també arrebosats amb Panko

      Aigua, quanta i got, 1/2 ?

      De totes formes ho provaré perquè fan moot bona pinta

Deixa un comentari

Ves al contingut