El Racó Culinari
Hem creat un nou espai dedicat als aficionats a cuinar i als de la cuina i bon menjar.
Es tracta de que compartim les nostres experiències gastronòmiques i culinàries en els diferents apartats a través dels fòrums per cada entrada. De moment només tenim poques receptes, però us animeu a que participeu i envieu les vostres experiences culinaries i/o gastronòmiques.
Receptes de cuina per jubilats i no tant....
Com fer unes bones i cremoses croquetes. Jaume Coll
Com fer uns Spaguetti amb cloisses , recepte per infundir un bon gust a la pasta. Jordi Juncà
Con fer un Cap i Pota amb cigrons per llepar-se els dits. Jaume Coll
Com fer un fumet de peix carregat de sabor i gust. Jaume Coll
Com fer BUNYOLS DE BACALLÀ
Peus de porc de sempre
La recepta del Dr. Planas esta en els comentaris al final d’aquesta plana
Ales de pollastre per mandrosos de la cuina
Patates xips al microones: en pocs minuts i sense oli.
Recepte de publicada a la web de RAC 1. Pulsa aquí per anar-hi
Potser es millor bullir-l’hi, però jo el tiro cru. Menys feina
Ja he probat els teus peus de porc, no han quedat tan be com els teus, però per ser la primera vegada no esta malament. El menjaré per sopar.
Gràcies Ramón
El tiro cru. Potser es millor bullir-l’ho
Peus de porc
Ben nets, escaldats i bullir 1 hora.
Una mica de sal, pebre negre i canyella. Enferinar i fregir en poc foc fins que estiguin daurats.
Posar-l’hos en una cassola, mentres que a la paella amb el suc que ha quedat hi sofregim 1 seba i 1 tomàquet i ho tirem damunt els peus.
Fer una picada amb atmetlles, alls i pa i, junt amb 1 copa de conyac afegir-ho a la cassola.
Afegir aigua i al xup-xup fins que estiguin tous.
15 minuts abans de servir afegir-hi unes prunes prèviament escaldades.
Bon profit!!!
Moltes gràcies Ramón, dues preguntes
Amb una hora estan tous els peus de porc?, perquè jo necessito 45 minuts a l’olla de presió perquè qyedin molt tous.
Una altre cosa al fregir el peus, “exploten” s’ha d’anar amb cura. Jo poso una tapa per protegir-me dels esquitxos. es que a mi m’agraden també arrebosats amb Panko
Aigua, quanta i got, 1/2 ?
De totes formes ho provaré perquè fan moot bona pinta
ahh, Ramón l’all de la picada el bulls un parells de minuts o el tiras cru ?